29.11.2017

Tlačová správa: Nákupné centrum Slnečnice Market otvára brány prvým zákazníkom už vo štvrtok

Už vo štvrtok 30. novembra 2017 otvorí svoje brány nové nákupné centrum Slnečnice Market v bratislavskej Petržalke. Lokálne centrum má pre návštevníkov pripravených takmer 200 parkovacích miest. Slnečnice Market so spádovou oblasťou vyše 115-tisíc obyvateľov je súčasťou novovzniknutej mestskej štvrti Slnečnice najväčšieho rezidenčného developera CRESCO GROUP.

Nové nákupné centrum v prvej etape ponúkne zákazníkom na ploche 4 242 m2 renomované predajne na nákupy pre celú domácnosť ako BILLA, JYSK či 101 Drogerie. Naším cieľom bolo vytvoriť pestrý mix nájomcov aj miesto na kompletné a rýchle nákupy. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo dať dokopy obľúbené a overené značky,“ uviedla Claudia Verkin, manažérka správy a prenájmov z CRESCO GROUP.  Novú nákupnú zónu môžu využívať nielen obyvatelia metropoly, blízkej Petržalky, ale aj priľahlých obcí ako napríklad Jaroviec, Rusoviec či Rajky.

Otvorené prevádzky v novom nákupnom centre Slnečnice Market od 30. novembra 2017:

• BILLA
  • JYSK
  • PLANEO Elektro
  • PEPCO
  • 101 Drogerie
  • Super Zoo
  • GECO tabak
  • Lekáreň (otvorí v najbližších týždňoch)

Druhú časť Slnečnice Marketu s názvom Trch. plánuje developer otvoriť začiatkom budúceho roka. Jeho súčasťou bude okrem lokálnych gastro prevádzok aj tradičná farmárska tržnica. „Pri návrhu centra sme vyšli v ústrety požiadavkám ľudí žijúcich v Slnečniciach a v okolí, ktorým v Petržalke chýba ponuka lokálnych farmárov,“ doplnila Claudia Verkin. Názov tržnice Trch. reprezentuje chutný trh. Vo farmárskej tržnici si môžu návštevníci vybrať lokálne produkty napríklad v predajniach Víno Hruška, Zelený obchod, Špajza či Vallo syry. K dispozícii budú návštevníkom aj zaujímavé a kvalitné gastro prevádzky ako KafeHaus Fertucha, I Love Pasta, Hummus, NAAM Thai Food či EDO-KIN.

Nové nákupné centrum Slnečnice Market:

• Prvá polovica centra je otvorená od 30. novembra 2017 pri kruhovom objazde v Slnečniciach v zóne Mesto na juhu Petržalky v Bratislave
  • Súčasťou centra bude od začiatku roka 2018 aj farmárska tržnica s pultovým predajom ovocia a zeleniny, špecializovanými obchodmi a gastro zónou a tiež detské športové centrum LEON
  • V centre bude celkovo vyše 30 obchodov, lokálnych gastro prevádzok, špecializovaných predajní a malých farmárov na ploche vyše 8 300 m2
  • Centrum ponúka 195 parkovacích miest pre zákazníkov
  • Otváracie hodiny: pondelok až nedeľa 9:00 – 20:00 h, BILLA bude mať otvorené pondelok – sobota 7:00 – 21:00 h a v nedeľu 8:00 – 20:00 h

Do konca roka 2017 bude môcť nákupné centrum využívať aj takmer 900 domácnosti v projekte Slnečnice, pričom spádová oblasť je vyše 115-tisíc obyvateľov. Okrem možností v centre Slnečnice Market bude zóna Mesto v Slnečniciach ponúkať aj priestory pre obchody a služby v parteri bytových domov s rozlohou od 50 do 250 m2. Tie spoločne vytvoria mestský bulvár a obyvateľom tak poskytnú zónu so všetkým, čo potrebujú na trávenie pracovného či voľného času mimo ich domovov. Cieľom developera je, aby sa Slnečnice postupne stali miestom s komplexnou infraštruktúrou a službami pre moderné bývanie – od možností na relax, športovanie, školských zariadení až po každodenné nakupovanie.

Späť na všetky novinky